متاسفانه در بازار داخلی ما پاوربانک های غیر اصل زیادی هستند به خصوص مدل هایی که از برند های ناشناس هستند و هیچ پشتوانه و خدمات پس از فروشی ندارند. از آن جایی که این کالاها دیجیتالی هستند و امکان خرابی در آنها کم نیست، سعی کنید از فروشگاههای معتبر که محصولات خود را تضمین میکنند، خرید کنید. قیمت پاور بانک کوچک مورد از پاور بانک های پر طرفدار موجود در بازار که نسبت به وزن و ظرفیتی که دارند کاربردی تر از مدل های دیگر ظاهر شده اند را به شما معرفی می کنیم.
قیمت پاور بانک شیائومی 20000 ورژن 3 نباید روی این قابلیت حساب کنید و اساساً این ویژگی ارزش چندانی ندارد؛ چرا که در صورت استفاده از آن عمر مفید سلولهای باتری پاور بانک به شدت کاهش مییابد و معمولاً دمای پاوربانک هم به میزان قابلتوجهی بالا میرود. این تکنولوژی شاید در مقایسه با بسیاری از تکنولوژیهای مشابه دیگر، سرعت شارژ پایینتری داشته باشد اما در عوض گوشیها و تبلتهای متعددی که به چیپستهای ساخت این کمپانی مجهز شدهاند از آن پشتیبانی میکنند. علاوه بر این بسیاری از پاوربانکها با این پشتیبانی از این تکنولوژی روانه بازار میشوند. البته برندهای مختلف، پاوربانکهای تولیدی خود را با بهرهمندی از چند درگاه روانه بازار میکنند تا دستگاه مختلف را به صورت همزمان شارژ کرد. برای مثال برخی از پاوربانکهای فروشگاه دسترسی دارای چند پورت همزمان یو اس بی، میکرو یو اس بی و حتی درگاه تایپ سی هستند.
هر پاوربانک از طریق درگاه USB شارژ خواهد شد و بسته به مدلهای مختلف قادر است تا چندین دستگاه را به طور همزمان چندین بار شارژ کند. سرعت شارژ نیز در مدلهای مختلف متفاوت است اما شاهد عملکرد خوبی در این سری از دستگاهها هستیم. محصول پاوربانک شیائومی نیز مانند دیگر محصولات این برند، محبوبیت خوبی بدست آورده و فروش خوبی در بازار جهانی داشته است. پاوربانکها مخصوصا پاوربانک شیائومی، مشکل تمام شدن شارژ دستگاهها به خصوص گوشیهای هوشمند را برطرف کردهاند و این روزها استفاده از آنها بسیار رایج شده است. در واقع هر شخصی که از گوشی هوشمند استفاده کند، قطعا یک پاوربانک نیز در جیب یا کیف خود دارد تا در هر زمان که لازم شد دستگاه خود را به شارژ متصل کند.
گران بودن این اجناس در برابر خدمات و رفاهی که در اختیار مصرف کننده میگذارد، معقول و منطقی است. برندهای متفاوتی هستند که به تولید پاور بانک میپردازند که از بهترین آنها میتوان به پاور بانک سامسونگ، پاور بانک شیائومی، پاور بانک انکر و پاور بانک کینگ استار اشاره کرد. همچنین به دلیل برخورداری از ویژگیهای متنوع هر شارژ همراه، قیمت پاوربانک سیلیکون پاور نیز میتواند متفاوت باشد. در مجموع بهترین پاوربانک سیلیکون پاور به دلیل قابلیتهای بیشتری که دارد ممکن است قیمت آن نیز کمی بالاتر به نظر برسد. داتیس مارت پس از چندین سال تجربه در زمینه واردات لوازم جانبی موبایل توانسته محصولات با حاشیه سود بالا را مخصوص همکاران با قیمت مناسب و همچنین ارسال رایگان به سراسر ایران داشته باشد. از این رو پیشنهاد می شود سبد های تخفیفی، محصولات و شبکه های اجتماعی ما را به صورت روزانه دنبال کنید.
تعدادی از مدلهای معرفی شده امکان شارژ لپتاپهای سازگار با پاور دلیوری رو دارن. در حال حاضر پاوربانکهایی که لپتاپهای دیگه با استانداردهای شارژ متفاوت رو شارژ میکنن خیلی کم هستن و در این مطلب به اونها نپرداختیم. داخل پاور بانکهایی که از شارژ بیسیم پشتیبانی میکنند یک سیمپیچ تعبیه شده که امواج الکترومغناطیسی تولید میکند.
امروزه معمولا در پاوربانکهایی که درگاه USB Type-C دارند از استاندارد پاور دلیوری 3 استفاده میشود. QC 3.0 در سال 2016، امکان استفاده از ولتاژهای مختلف در بازه 3.6 تا 22 ولت را برای شارژ باتری گوشی هوشمند فراهم میکرد. این استاندارد امروزه نیز در بسیاری از شارژرهای همراه ارائه شده و بسیاری از گوشیها نیز آن را پشتیبانی میکنند. کوالکام در QC 3.0 از میکروکنترلر برای کنترل و تطبیق ولتاژ و جریان به تناسب شارژ باتری موبایل استفاده کرده است. برای مثال اگر شارژ باتری گوشی بالای 75 درصد باشد، از ولتاژ 5 ولت، بالای 50 درصد، از ولتاژ 9 ولت و اگر زیر 20 درصد باشد از ولتاژ 12 ولت برای شارژدهی استفاده میکند. اینکه بتوانیم همیشه پاوربانک را مانند یک شارژر به همراه داشته و در مواقع لزوم از آن استفاده کنیم بسیار مهم است.
پاور بانک انرجیا مدل AluPac یکی از انواع پاور بانک انرجیا با یک باتری لیتیوم-یونی با ظرفیت .. پاور بانک انرجایزر مدل UE20001 یکی از انواع پاور بانک انرجایزر با یک باتری لیتیوم-پلیمری با ظرفیت.. امروزه خرید پاور بانک در میان مردم تا حد زیادی رایج شده و این وسیله به یکی از ابزارهای مهم و کاربردی پرطرفدار تبدیل شدهاست. اگر شما هم قصد خرید پاور بانک را دارید بهتر است بدانید نکاتی وجود دارد که قبل از خرید پاور بانک باید به آنها توجه کنید.در ادامه این مقاله به معرفی و بررسی این نکات میپردازیم. لازم به ذکر است که اخیرا مدل جدیدی از اینها با نام پاور استیشن یا پاور پک عرضه شده است که یک پایه شارژ دارای چندین شارژر میباشد و میتوان از آن برای شارژ تعداد زیادی دستگاه مختلف (معمولاً ۶ یا ۸ عدد) استفاده کرد. دستگاه ها در همان زمان این پاور بانک گزینه مناسبی برای فضاهای عمومی هستند.
در حال حاضر جدیدترین نسخه پاور دلیوری، ۳.۰ است که با نسخه قبلی یعنی ۲.۰ هم سازگار است. امروزه در دنیای گوشیهای موبایل، تکنولوژیهای شارژ سریع متنوعی وجود دارند که برخی از آنها تنها مختص به یک برند خاص هستند و برخی دیگر در برندهای متنوعی به کار میروند. اما شارژ سریع گوشیها تنها با بالا بردن ولتاژ و شدت جریان به طور ساده امکان پذیر نیست؛ چرا که در صورتی که این کار بدون رعایت محدودیتهای باتریهای لیتیومی صورت بگیرد موجب افزایش دمای شدید و در نهایت انفجار باتری میشود.
اما دور انداختن پاور بانک (و اساساً هر باتری مبتنی بر لیتیوم) اصولی دارد. پاوربانکهای برندهای معتبر با استانداردهای ایمنی متعددی همراه شدهاند که تا حد زیادی از آسیب دیدن باتریها (البته به غیر از آسیب فیزیکی) محافظت میکنند. به همین دلیل برای بیشتر کاربران انتخاب بین یکی از این دو باتری تفاوت چندانی ندارد؛ مگر این که به دنبال یک پاور بانک بسیار باریک باشید. در این صورت به احتمال زیاد، مدل انتخابی شما به باتری لیتیوم پلیمری مجهز شده است.
در نمودار زیر سازگاری نسخههای مختلف کوییک شارژ در دستگاههای شارژ کننده یا شارژ شونده (در قسمت Devices) را مشاهده میکنید. اگر قصد خرید پاوربانک دارید و در مورد آن به راهنمایی نیز دارید، این مطلب برای شماست. از هر دو نام می توان برای اشاره به بسته باتری دقیقاً مشابهی که برای شارژ دستگاه استفاده می کنید، استفاده کرد.
اولین و مهمترین مشخصهی پاور بانکها ظرفیت آنها است که با واحدمیلی آمپرساعت بیان میشود. ظرفیت پاوربانک به کاربر نشان میدهد چند بار میتواند با پاور بانک باتری دستگاه خود را شارژ کند. اکثر شارژرهای دیواری فقط میتوانند در لحظه یک دستگاه را شارژ کنند؛ اما روی پاوربانکها معمولاً چند پورت خروجی قرار گرفته است که میتوانید به لطف آنها به طور مثال همزمان گوشی و تبلت خود را شارژ کنید. این درحالیست که معمولاً سرعت شارژ شارژرهای دیواری خیلی بیشتر از پاور بانکها است. مهمترین ویژگی یک پاوربانک که در زمان خرید باید آن را بررسی کرد، ظرفیت است که آن را با واحد میلیآمپر ساعت مشخص میکنند.
توان از حاصلضرب ولتاژ در شدت جریان (آمپراژ) محاسبه میشود و در کل هر چه توان خروجی یک پاور بانک بیشتر باشد، گوشیها هم سریعتر شارژ میشوند. همان طور که گفتیم بیشتر گوشیها و تبلتها امکان شارژ شدن با ۵ ولت و ۲ آمپر یعنی ۱۰ وات را دارند اما مدلهایی که از شارژ سریع پشتیبانی میکنند میتوانند با ولتاژهای بالاتر یا شدت جریان بیشتر از این هم شارژ شوند. این روزها بیشتر گوشیها و تبلتها با جریان ۲ آمپر (برای ۵ ولت) شارژ میشوند. پاور بانکهای با خروجی کمتر از ۲ آمپر، زمان شارژ بیشتر دستگاهها را به میزان قابلتوجهی افزایش میدهند. به همین دلیل بهتر است در زمان خرید پاور بانک، قید انتخاب مدلهایی با خروجی کمتر از ۲ آمپر (برای ولتاژ ۵ ولت) را بزنید. همچنین برخی از پاور بانکها چندین خروجی ۵ ولت ۲ آمپری دارند اما زمانی که از همه آنها به شکل همزمان استفاده کنید، آمپراژ کلی محدود میشود.
مهمترین ویژگیهایی که در پاوربانکها مورد توجه قرار میگیرند، ظرفیت باتری، تعداد درگاه USB، سرعت شارژ و ابعاد دستگاه است. از بهترین پاوربانک شیائومی میتوان به برخی مدلهای پاوربانک مدل 2C و پاوربانک نسخه 3 مدل PLM07ZM و بسیاری مدلهای متوع دیگر اشاره کرد. به طور کلی پاوربانکها تحول عظیمی در دنیای تکنولوژی ایجاد کردند و نگرانی تمام شدن عمر باتری را از بین بردند. این فناوری باعث میشود گوشی هوشمند شما سریعتر شارژ شود، اما از آنجایی که فناوری شارژ سریع توسط کوالکام ساخته شده است، این فناوری تنها در گوشیهای هوشمند دارای پردازنده خودکار کار میکند. فناوری شارژ سریع به شما امکان میدهد باتری خود را سریعتر از شارژرهای معمولی تلفن شارژ کنید. فناوری QC از اتلاف برق ناشی از شارژ سریع جلوگیری میکند و همچنین میتواند ولتاژ داخلی را تنظیم کند.
شما با توجه به سلیقه، مدت زمان عدم دسترسی به برق و … میتوانید به انتخاب یک شارژر همراه خوب بپردازید. همچنین شارژر های همراه امروزی دارای قابلیت شارژ سریع هم هستند که میتواند در زمان شما بسیار صرفه جویی کنند. قابلیت مشاهده کردن ظرفیت باقیمانده شارژر همراه از طریق صفحه دیجیتال نیز امکان پذیر است. در برخی از پاور بانک ها هم از نشانگر های خاص دیگر(به عنوان مثال تعبیه کردن چراغ های کوچک) برای نشان دادن میزان شارژ باقی مانده، استفاده میشود. شما برای خرید پاور بانک شیائومی با دسته بندیهای مختلفی مواجه هستید که پر کاربردترین آنها سری Redmi است.
